x-hibition

"Geef een blinde muur gezicht en een ruimte identiteit."

Algemeen:

Na mijn studie aan de Vogue academie in Amsterdam heb ik me gespecialiseerd in het samenstellen van wanddecoraties voor bedrijven en particulieren. Digitale composities die hoofdzakelijk op canvas worden geprint. Mijn uitdaging is om de identiteit van de opdrachtgever (of het bedrijf) weer te geven in een creatie van beelden. Geïnspireerd door de aard van het bedrijf, de sfeer, de mens en de ruimte ontstaan doeken met een zeer individueel karakter.
Authentiek, eigenzinnig, opvallend en gezichtsbepalend. Maatwerk in zowel vormgeving als grootte. Het formaat van mijn werk stem ik af op de ruimte waar ze getoond worden. Dit kan één doek zijn of een harmonische compositie van meerdere panelen. Hierdoor krijgt een blinde muur gezicht en een ruimte identiteit.

Galerie:

Naast doeken die ik direct voor opdrachtgevers maak, werk ik ook aan mijn eigen collectie. Deze zijn te koop en staan uitgestald in mijn galerie. Ik nodig u dan ook graag uit in mijn galerie om u de verschillende mogelijkheden in stijl, vorm, grootte en kleurstelling te laten zien. Hier ervaart u zelf dat de combinatie van panelen in grootte en vormgeving naar thema of in de abstractie resulteert in een geheel andere beleving van de ruimte.

Hebt u belangstelling in mijn werk?
Bel dan gerust voor een vrijblijvende afspraak.

Corinne van Strien-Leroy